Bygga husgrund & Gjuta platta på mark, Markentreprenör Haninge i Stockholm

Letar du efter en skicklig totalentreprenör som kan hjälpa dig gjuta en bottenplatta samt grundläggning för en byggnation? Med stor yrkesskicklighet har vi under många år hjälpt kunder med detta i trakterna runt Österåker och Åkersberga.

Husgrunder för villor, sommarstugor, garage, carports och mer

Vad är det för byggprojekt du vill sätta igång med? Vi gjuter betonggrunder till byggnationer som sommarstugor, carports, attefallshus och mer därtill. Betongarbeten är ett av våra specialistområden och vi vet hur man anpassar en grund så att den blir optimal för markförutsättningarna på din tomt. Vi tar hand om alla delar av jobbet, från grävning till armering och gjutning av själva betongplattan.

Vi jobbar över ett stort område

Österåker och Åkersberga är våra huvudsakliga hemmaarenor, men vi tar jobb över ett större område än så. Vi är stolta över att ha nöjda kunder i bland annat Täby, Vaxholm, Uthamra, Österskär, Ljusterö och Svavelsö. Det bör ge dig en god uppfattning om var vi jobbar.

Kontakta en pålitlig specialist på grundläggning

Om du står inför ett byggprojekt vill du såklart veta vad du kommer få betala. Det enda du behöver göra för att få ett gratis kostnadsförslag är att höra av dig till oss.

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *