Är det dags att byta ut föråldrad utrustning till er BRF eller fastighet? Vi utför byten av undercentraler i södra Stockholm med omnejd

Vi är en byggentreprenör som specialiserat sig på att hjälpa bostadsrättsföreningar med alla deras behov. Ett av dessa behov är att byta ut föråldrade undercentraler och hjälpa dem med att behålla en sparsam ekonomi och förbättrad energiförhållning.

Vill ni veta mer så lämna ett meddelande i formuläret till höger.

Hur vet man om det är dags att byta ut undercentralen?

Det första vi har sett med åren är att ers fastighets energiräkning har ökat och blir dyrare på ekonomin. Detta beror på att utrustningen har blivit utsliten och gammal och behöver jobba dubbelt så hårt för samma resultat. Framförallt växlarna som påverkar temperaturen är det som behöver bytas ut. I slutändan blir siffran mycket hög i slutet av månaden.

Hur går ni tillväga?

Många av våra kunder har gått till energibolaget och försökt få hjälp från dom, men lämnas utan svar och en dyr räkning. Det vi rekommenderar är att ni direkt ska höra av er till oss så kommer vi förbi på en kostnadsfri konsultation och utför besiktningen själva. Vi har all modern utrustning för att se vad felet ligger.

Vi sköter installationen

Om det visar sig vara föråldrad utrustning, så skriver vi avtal med er och sätter igång med installationen. Vi jobbar snabbt och ordentligt så att ni knappt märker av oss under hela byggnationen.

Kontakta våra projektledare i Haninge kommun

Vi har hjälpt föreningar  ända från Haninge, Flemingsberg, Huddinge, Tumba och ut till Södertälje med omnejd. Har ni övriga frågor till oss så mejla oss på: husgrund@markservice-stockholm.se eller lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss!

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *