Husproduktion i södra Stockholm

Med oss får du allt du behöver för ditt husprojekt under ett tak. Vi hjälper dig från dag ett ända tills det är dags för inflyttning i ditt nybyggda hem.

Från Grundstock till Taknock

Vi hjälper dig från dag ett ända tills det är dags för inflyttning i ditt nybyggda hem.
Vi är en väletablerad och komplett Byggentreprenör från Haninge som utför Husbyggnation och Markarbeten så som: Nyproduktion, Husgrunder, Dränering & Avlopp. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm & Södertälje med omnejd.

Totalentreprenad

Vi utför totalentreprenad på husbyggnation och markarbeten. Efter många år i bygg och anläggningsbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. Som företag har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat och utökat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation.

Slutbesiktningar

Vid slutet av varje entreprenadprojekt så tar vi in en erfaren kvalitet- och kontrollansvarig som är experter på byggbesiktningar i Stockholm. Detta gör vi så våra kunder kan känna sig säkra efter de anställt oss.

Från Dröm till Verklighet

Varje hus anpassas för varje kunden. Du får möjligheten att hitta dina egna lösningar. Att köpa hus är för många en av livets största investeringar. Med rätt vägledning och lyhördhet vill hjälpa er att förenkla den processen.

Kostnadsfri offert idag

Har ni övriga frågor till oss om köksrenoveringar eller våra andra tjänster, så mejla oss på: husgrund@markservice-stockholm.se eller lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss!

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *