Plattläggning & Bygga stödmurar, Markentreprenör Haninge i Stockholm

Vi utför plattläggning för uteplatser, uppfarter, entréer och mycket annat. Du kan också ta hjälp av oss för markavjämning och stödmurar. Vi är en lojal gräventreprenör med många år i branschen som ger nöjd kundgaranti för alla tjänster vi utför.

En kompetent och välrenommerad markentreprenör för din plattläggning

Behöver du plattläggning för en garageuppfart eller liknande? Kanske har du en önskan om att bygga en uteplats? Oavsett vilken tjänst du anlitar oss för inom stenläggning ger vi dig totalentreprenad. Det betyder att vi inte bara lägger plattorna utan också bygger uteplatsen eller vad ditt önskemål nu är.

Markutjämning och stödmurar med precision och noggrannhet

Förutom att lägga plattor på mark genomför vi också murningsarbeten. Om du har en backe eller slänt på tomten som du vill jämna ut kan vi ordna både schaktningen och stödmuren. Stödmuren muras självklart i ett material som du väljer och som passar in med omgivningen.

Kontakta en självgående markentreprenör

Vi finns tillgängliga för plattläggning och murning av stödmurar i bland annat Söra, Grindmossen, Norrtälje, Skånsta, Vallentuna, Svinninge och många andra orter runt Österåker och Åkersberga. Om du har funderingar om du kan få ROT-avdraget kan vi hjälpa dig. Hör av dig för att få ett gratis kostnadsförslag.

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *