Har ni fått problem och det är dags för ett stambyte i bostadshuset? Vi hjälper er i södra Stockholm med omnejd

Är det dags för ett stambyte i fastigheten? I så fall har ni hamnat helt rätt. Vi hjälper bostadsrättsföreningar och villaägare med helhetslösningar inom stambyten och reliningar. Vi har hjälpt kunder från Haninge, Flemingsberg, Huddinge, Tumba och ut till Södertälje med omnejd.

Vill ni veta mer så lämna ett meddelande i formuläret till höger.

Hur vet man om det behövs ett stambyte?

Hur vet man om föreningen behöver ett stambyte? Det beror på stammen som är ansluten till varje fastighet. Exempelvis om stammen är gjuten eller av plast kan bero helt på hur ofta det behövs. Enklast är kontakta oss så kommer vi förbi och ser över era problem. Givetvis gör vi detta kostnadsfritt.

Stambyte eller relining?

Det är vår vanligaste fråga vi får ute på arbeten och för oss beror det helt på kundens behov. Ett stambyte i en fastighet är en mer kostsam men långsiktig invenstering som kan hålla i flera decennier. Detta betyder att alla rör och ledningar i fastigheten byts ut.

Relining istället?

En relining har flera fördelar än ett stambyte. Bland annat är det betydligt snabbare och sparsammare på ekonomin för föreningen. Sedan görs det mycket snabbare och föreningen märker knappt av att arbetet utförs. Det sker genom att vi fodrar om de gamla rören och behåller dem. Nackdelen är att detta kan behöva bytas ut igen efter 20 år.

Vill ni veta mer om hur ni kan förbättra er fastighet?

Har ni övriga frågor till oss så mejla oss på: husgrund@markservice-stockholm.se eller lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss!

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *