Dränera grund & isolera källargolv, Markentreprenör Haninge i Stockholm

Luktar det unket i undervåningen i ditt hus? Finns det synliga tecken på fuktskador på golv och väggar, exempelvis att färg börjat flagna? Då är det med största sannolikhet dags att genomföra en ny husdränering.

En väl utförd dränering är viktig för inomhusklimatet

En vanlig uppskattning för hur ofta dräneringar ska utföras är med mellan 25-30 års mellanrum. En ny dränering är en investering. Inte minst gör det att fastigheten håller värmen bättre samtidigt som luftkvaliteten inomhus blir bättre. Du kan med andra ord spara pengar i uppvärmningskostnader samtidigt som risken för allergier och andra hälsoproblem minskar kraftigt.

Förstärk effekten av dräneringen med en ny grundisolering

Om du vill att dräneringen ska ha ännu större effekt rekommenderar vi att den kompletteras med en grundisolering. Isoleringen gör att skyddet mot fukt blir ännu bättre, samtidigt som temperaturen inomhus blir jämnare.

Hör av dig för hjälp med dränering i trakterna runt Österåker och Åkersberga

Vi utför isoleringar i Österåker, Åkersberga och trakterna däromkring. Om du vill ha hjälp med en dränering i till exempel Roslagen, Bergshamra, Båtstorp, Smedby, Söralid eller Fredsborg kan du höra av dig till oss. Vi ger dig en offert gratis.

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *