Källarrenoveringar & konverteringar i Haninge, Flemingsberg & Södertälje, södra Stockholm

Är ni ute efter att investera i din fastighet eller förening? I så fall rekommenderar vi att konvertera er källare eller lokal till en lyxig lägenhet eller bostad. Vi  är en byggentreprenör från Haninge som hjälper privatpersoner, fastighetsägare och föreningar med lägenhetskonverteringar av källare och andra utrymmen i södra Stockholm.

Vill ni veta mer så lämna ett meddelande i formuläret till höger.

Vi hjälper er få er drömbostad

Källare som blir lyxiga bostadsrätter är en sedan länge en lukrativ affär. Med höga krav på funktion kan vi hjälpera nyttja ytor som tidigare varit just bara till för förvaring. Vi hjälper dig från dag ett ända tills det är dags för inflyttning i ditt nybyggda hem. Med rätt vägledning och lyhördhet vill hjälpa er att förenkla den processen.

Vår process

 • Er förening eller du som privatperson tar i kontakt med oss och informerar oss om ytan.
 • Vi kommer förbi på kostnadsfri konsultation och skissar upp ideér tillsammans med er.
 • Vi skapar ett avtal mellan oss.
 • Vi påbörjar byggnation och renovering av kök, golv, badrum och allt annat som ska vara med i lägenheten.
 • Ni får komma förbi i mitten av arbetet och se över processen. Om ni vill göra några ändringar eller dylikt finns chansen där.
 • Efter arbetet är klart kommer en oberoende besiktningsman.

Totalentreprenad & helhetslösningar

Vi är i grunden en totalentreprenör och har inom företaget flera yrkesarbetare så som elektriker, betongare, snickare och plattsättare. Detta betyder att ni kommer under hela byggprocessen endast ha en kontaktperson

Kontakta våra projektledare i södra Stockholm

Vi har renoverat källare i hela södra Stockholm, ända från Haninge, Flemingsberg, Huddinge, Tumba och ut till Södertälje med omnejd. Har ni övriga frågor till oss så mejla oss på: husgrund@markservice-stockholm.se eller lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss!

Kostnadsfri konsultation idag

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *