Har er fastighet eller förening behov av stamspolning? Vi hjälper er i hela södra Stockholm med omnejd

Är det dags för en stamspolning av eran eran bostad? Har ni märkt att det uppkommer stopp allt oftare i avloppen? Eller illa lukt som kommer allt oftare? I så fall kan vi hjälpa er. I så fall rekommenderar vi en stamspolning. Vi utför både spolningar och utbyten av gamla rörledningar beroende på behov.

Vi har erfarenhet, kunskap och modern utrustning för att kunna hjälpa er. Vill ni veta mer så lämna ett meddelande i formuläret till höger.

Hur går det till?

 • Vi kommer förbi på en kostnadsfri konsultation och undersöker problemet med modern kamerautrustning. Med denna kan vi spara tid och pengar genom att undersöka orsaken.Om det visar sig vara ett stopp så krävs det en stamspolning
 • Vi sätter igång arbetet. Detta görs med högtryckstvätt som med högt tryck i rören får all smuts rensat. Vi gör detta tills allt är rent och detta brukar oftast behöva göras ett par gånger.
 • Om det inte blir rent, och smutsen fortfarande är kvar så måste man göra en fräsning, vilket “skär” bort alla avlagringar.
 • Vi kontrollerar att allt fungerar felfritt och givetvis detta med utrustning och lämnar alla pappersarbeten till er för dokumentation.

Behöver ni byta ut rörledningen istället? Vi hjälper givetvis kunder med utbyten av gamla rörledningar

Har ni fått upprepade problem med avloppet och redan haft en stamspolning? I så fall kan hela rörsystemet behövas byta ut. Detta beror på att många av ledningar är flera decennier gamla och håller inte längre. Behöver läsa mer om detta kan ni läsa vidare på vår sida om rörledningar här.

Kontakta våra projektledare i södra Stockholm

Har ni övriga frågor till oss så mejla oss på: husgrund@markservice-stockholm.se eller lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss!

Kontakta oss

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *