Är du i behov av att renovera badrummet? Vi hjälper fastighetsägare i Haninge, Flemingsberg & Södertälje

Är det dags att renovera badrummet? I så fall har du hamnat rätt! Vi på AM har renoverat och byggt om badrum till fastighetsägare, föreningar och privatkunder sedan vi startade för många år sen. Vi har utfört projekt över hela södra Stockholm ända från Haninge, Flemingsberg, Huddinge, Tumba och ut till Södertälje med omnejd.

Vill ni veta mer så lämna ett meddelande i formuläret till höger.

Från drömbadrum till verklighet

Varje badrum anpassas efter varje kund då alla har egna ideér och tankar. När du väljer oss på AM får du möjligheten att tillsammans med vår arkitekt berätta hur du vill ha det och se det bli verklighet. Med rätt vägledning och lyhördhet vill hjälpa er att förenkla den processen

Våra renoveringar

 • Totalrenovering av badrum
 • Installation WC & dusch
 • Plattsättning så som kakel & klinker
 • Värmegolv våtrum
 • Bostadsanpassning vid badrum
 • Besiktning av badrum
 • Vi renoverar även kök (läs mer här)

Totalentreprenad inom badrum

Vi är i grunden en totalentreprenör och därav erbjuder en helhetslösningar vid byggnationen av badrum. Vi sköter projektledning, samordning och styrning av alla yrkesgrupper för att spara er tid och undvika stress.

Badrum av högsta kvalitet

AM Trädgård & Markservice AB är medlemmar i branschföreningen Byggnads och är certifierande inom BKR/PER. Vi använder alltid kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för badrum av högsta kvalitet.

Renovera badrummet idag

Har ni övriga frågor till oss om våra badrum, så mejla oss på: husgrund@markservice-stockholm.se eller lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss!

Kontakta AM Trädgård & Markservice AB

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress