Renoveringar av kök i Haninge, Flemingsberg & Södertälje, södra Stockholm

Funderar du på att göra en köksrenovering? Vi är ett byggföretag från Haninge som bygger och monterar kök av högsta kvalitet som byggs av snickare med lång erfarenhet. Vi utför alla typer av köksrenoveringar, till både privatkunder och som UE till byggfirmor som utför nyproduktion av bostäder.

Vill ni veta mer så lämna ett meddelande i formuläret till höger.

Totalrenoveringar inom köksrenoveringar

Vi är en totalentreprenör som har inom företaget snickare, målare och rörmokare. Detta betyder att vi hjälper våra kunder genom hela projektet, ända från ritning till ett färdigt lyx-kök. Vi har också inom företaget en arkitekt vilket kan rita upp exakt efter era önskemål.

Vi renoverar även badrum (läs mer här).

Kök av högsta kvalitet

Vi är medlem i branschföreningen Byggnads och håller sig uppdaterade inom de senaste branschreglerna. Detta betyder att vi kan erbjuda våra kunder 10 års garanti på våra köksrenoveringar. Givetvis använder vi toppmaterial för nöjda kunder.

Köksmontering över hela södra Stockholm

Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag från Haninge, Flemingsberg, Tyresö, Älvsjö, Enskede-Årsta-Vantör, Huddinge, Tumba och ut till Södertälje med omnejd.

Renovera köket idag!

Har ni övriga frågor till oss om köksrenoveringar eller våra andra tjänster, så mejla oss på: husgrund@markservice-stockholm.se eller lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss!

Kostnadsfri offert idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *