Är du i behov av att få bort oönskat vatten genom dikning eller dränering i södra Stockholm?

Många av våra kunder som bor utanför stan är ofta i behov av markavvattning vid deras tomter eller vid villan. Då brukar vi rekommendera att utföra en så kallad nydikning, eller dränering som fungerar för att sänka grundvattensnivån eller få bort fukt från fasaden.

Vill ni veta mer så lämna ett meddelande i formuläret till höger så kontaktar vi er.

Varför behövs dränering?

All mark runt-omkring din fasad fungerar som en brunn där allt vatten som leds från stuprören och hängrännorna med åren. Detta pågår under flera år och för vissa fasader kan det bli helt enkelt för mycket. Vi brukar se att det händer efter 20 år om grunden har anlagts dåligt. Om man inte fixar till detta i tid kan det bli kostsam affär

Läs mer här om våra markarbeten. 

Vi hjälper kunder från Haninge till Södertälje

Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag från Haninge, Tyresö, Östberga, Älvsjö, Enskede-Årsta-Vantör, Flemingsberg, Huddinge, Tumba och ut till Södertälje med omnejd.

Medlemmar i maskinentreprenörerna

Vi är medlem i branschföreningen Maskinentreprenörerna och håller sig uppdaterade med nya certifikat samt utbildningar för Dränering & Marktjänster.

Kontakta våra grävare idag

Har ni övriga frågor till oss så mejla oss på: husgrund@markservice-stockholm.se eller lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss!

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *