Markarbeten i Haninge, Flemingsberg & Södertälje, södra Stockholm

Vi är en väletablerad och komplett Byggentreprenör från Haninge som utför Husbyggnation och Markarbeten så som: Nyproduktion, Husgrunder, Dränering & Avlopp. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm & Södertälje med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Mark & Anläggningstjänster vi utför är

 • Schaktning & Tomtplanering
 • Husgrunder
 • Dränering
 • Vatten & Avlopp
 • Vägarbeten
 • Dikning (läs mer här)
 • Kabelschakter

Totalentreprenad i Haninge

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Vi utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre markarbeten. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. Vid exempelvis snöröjning samarbetar vi med en plogfirma från Haninge. 

Kvalitet & Kundlösningar

Vi är medlem i branschföreningen Maskinentreprenörerna och håller sig uppdaterade med nya certifikat samt utbildningar för Dränering & Marktjänster. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Trygg Hansa och IF samt god ekonomi.

Kontakta våra projektledare

Har ni övriga frågor till oss om våra marktjänster eller våra andra tjänster, så mejla oss på: husgrund@markservice-stockholm.se eller lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss!

Kontakta oss

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *