Markarbeten i Haninge, Flemingsberg & Södertälje

AM Trädgård & Markservice AB är en väletablerad och komplett Byggentreprenör från Haninge som utför Husbyggnation och Markarbeten så som: Nyproduktion, Husgrunder, Dränering & Avlopp. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm & Södertälje med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Mark & Anläggningstjänster vi utför är

 • Schaktning & Tomtplanering
 • Husgrunder
 • Dränering
 • Vatten & Avlopp
 • Vägarbeten
 • Dikning (läs mer här)
 • Kabelschakter

Totalentreprenad i Haninge

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. AM Trädgård & Markservice AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre markarbeten. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. Vid exempelvis snöröjning samarbetar vi med en plogfirma från Haninge. 

Kvalitet & Kundlösningar

AM Trädgård & Markservice AB är medlem i branschföreningen Maskinentreprenörerna och håller sig uppdaterade med nya certifikat samt utbildningar för Dränering & Marktjänster. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Trygg Hansa och IF samt god ekonomi.

Kontakta våra projektledare

Har ni övriga frågor till oss om våra marktjänster eller våra andra tjänster, så mejla oss på: husgrund@markservice-stockholm.se eller lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss!

Kontakta AM Trädgård & Markservice AB

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress