Söker stenläggare/anläggningsarbetare till byggentreprenör som har erfarenhet inom nyproduktion & renovering i Haninge kommun

Söker du arbete som stenläggare eller anläggningsarbetare i södra Stockholm? Vi är ett stenläggare och markspecialist som har genom lång erfarenhet utför flera stenprojekt under de senaste 10 åren.

Vi söker nu stensättare som vill arbeta tillsammans med våra andra professionella yrkeshantverkare i samband med nyproduktion och renovering. Vill ni veta mer om tjänster, så lämna ett meddelande i formuläret till höger.

Dina arbetsuppgifter

Som stensättare hos får du möjligt att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom trädgård och anläggning. Dina huvudsakliga sysslor kommer vara allt i från lägga plattor, skiffer, kantsten och andra naturstenar samt lägga murning, putsning.

Vem vi söker

 • Har yrkesbevis som anläggare eller stensättare, kan komplimenteras med andra utbildningar
 • Glad på arbetet
 • Arbetar bra självständigt och i grupp
 • Meriterande om du har öga för trädgård, då många arbeten kommer ske i anslutning till trädgårdsrenoveringar

Dina arbetsuppgifter

Som stensättare hos får du möjligt att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom trädgård och anläggning. Arbetsuppgifterna varierar mellan stensättning av smågatsten, skiffer, gnejs, storgatsten, plattor, kantsten, murbyggnads av sprängsten, kullersten, betongmur, fogning, grundabete och terrassering, skötsel m.m.

Vi arbetar i södra Stockholm

Majoriteten av våra projekt är i södra Stockholm och därför ser vi gärna att du kan områden så som; Enskede-Årsta-Vantör, Flemingsberg, Huddinge, Tumba och ut till Södertälje med omnejd. Därav vill vi att du kan dessa områden väl.

Sök jobbet idag!

Har ni övriga frågor till oss om arbetet så mejla oss på: husgrund@markservice-stockholm.se eller lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss!

Lämna CV eller frågor här

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *