Söker snickare till byggföretag som har erfarenhet inom nyproduktion & renovering i södra Stockholm

Söker du arbete som snickare i södra Stockholm? I så fall har ni hamnat på rätt hemsida! Vi är ett byggföretag från Haninge som  är en väletablerad och komplett Byggentreprenör som utför husbyggnation och markarbeten så som: Nyproduktion, Husgrunder, Dränering & Avlopp.

Vi söker nu snickare som vill arbeta tillsammans med våra andra professionella yrkeshantverkare. Vill ni veta mer om tjänster, så lämna ett meddelande i formuläret till höger.

Vem vi söker

 • Arbetserfarenhet som snickare
 • Har yrkesbevis som snickare eller motsvarade yrkesroll som kan komplimenteras
 • Positiv på arbetet
 • Kan arbeta i team (vi gör flera större entreprenader så mycket arbete i grupp)
 • Kan även arbeta självständigt

Dina arbetsuppgifter

Du kommer vara vårt ansikte mot kunden och därför kommer du behöva ha sociala och yrkesmässiga kunskaper. Vi utför all slags byggnadsarbeten både inom- och utomhus och du kommer arbeta med flera varierande uppgifter därför dagligen. Bland annat kommer du få vara med vid husbyggnationer från grunden där du samarbetar med betongare, rörmokare och elektriker.

Aktiva i Haninge kommun

Vi utgår från Haninge kommun där vi har vår hemmabas och bland mest av våra projekt är därför i områden så som Flemingsberg, Huddinge, Tumba och ut till Södertälje med omnejd. Därav vill vi att du kan dessa områden väl.

Har ni frågor om tjänsten?

Har ni övriga frågor till oss så mejla oss på: husgrund@markservice-stockholm.se eller lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss!

Sök arbete som snickare här

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *