Målare sökes till måleri som har erfarenhet inom ombyggnation & nyproduktion i södra Stockholm

Är du en målare som vill arbeta i södra Stockholm? I så fall har ni hamnat på rätt hemsida! Vi är ett byggföretag från Haninge som arbetar med allt inom nybyggnation och ROT-uppdrag.

Vi söker nu yrkes-målare som vill arbeta med våra snickare och andra medarbetare. Anställningen sökes löpande så sök arbetet redan idag! Ni gör detta genom att lämna ett meddelande i formuläret till höger.

Vem vi söker

 • Arbetserfarenhet som målare eller som träarbetare
 • Har utbildning som målare
 • Gillar varierande arbeten
 • Erfarenhet inom Service- & ROT-uppdrag

Dina arbetsuppgifter

Som målare hos  vi  kommer du få vara med och arbeta med utmanande och varierande målar-uppdrag. Projekten som kan vara allt i från service till husbyggnation kommer därför kräva att du gillar att testa nya saker och arbeta väl med team. Du ska även kunna jobba självständigt ute på ROT-uppdrag.

Vi är aktiva i Haninge med omnejd

Vi utgår från Haninge kommun där vi har vår hemmabas och bland mest av våra projekt är därför i områden så som Västerhaninge, Flemingsberg, Huddinge, Tumba och ut till Södertälje med omnejd. Därav vill vi att du kan dessa områden väl.

Vill ni veta mer om arbetet hos oss?

Har ni övriga frågor till oss om arbetet som målare, så mejla oss på: husgrund@markservice-stockholm.se eller lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss!

Sök jobbet som målare här!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *