Byggföretag i Haninge, Stockholm

Vi är ett byggföretag från Haninge kommun som utför allt inom nyproduktion, renovering och byggnation. Vi hjälper privatkunder, företag och föreningar i hela södra Stockholm med omnejd.

Vill ni veta mer så lämna ett meddelande i formuläret till höger.

Bygg

 1. Balkongrenovering
 2. Köksrenovering
 3. Omfogning av tegelfasader
 4. Husbyggnation
 5. Trädgårdsrenovering- & altan
 6. Bygga Utekök

Mark

 1. Dikning- & markavvattning
 2. Fuktskada vid dagvattensystem
 3. Källarrenovering
 4. Markarbeten
 5. Asfaltering & Beläggningsarbeten

VVS

 1. Badrumsrenovering
 2. Byten av undercentral
 3. Stamspolning
 4. Stambyten
 5. Utbyten av rörledningar

Experter inom husbyggnation

Vi hjälper dig från dag ett ända tills det är dags för inflyttning i ditt nybyggda hem.
Vi är en väletablerad och komplett Byggentreprenör från Haninge som utför Husbyggnation och Markarbeten så som: Nyproduktion, Husgrunder, Dränering & Avlopp.

Totalentreprenad med sammansvetsade hantverkare

Vi utför totalentreprenad på husbyggnation och markarbeten. Efter många år i bygg och anläggningsbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. Som företag har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat och utökat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation.

Från Dröm till Verklighet

Varje hus anpassas för varje kunden. Du får möjligheten att hitta dina egna lösningar. Att köpa hus är för många en av livets största investeringar. Med rätt vägledning och lyhördhet vill hjälpa er att förenkla den processen.

Kvalitet & Kundlösningar

Vi är medlem i branschföreningen Maskinentreprenörerna och håller sig uppdaterade med nya certifikat samt utbildningar för Dränering & Marktjänster. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Trygg Hansa och iF samt god ekonomi.

Kontakta oss

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *